Снимка: ПетелМаксималните температури ще са между 25° и 30°. Над югозападната

...
Снимка: ПетелМаксималните температури ще са между 25° и 30°. Над югозападната
Коментари Харесай

Ветровито време днес. Максималните температури ще са между 25° и 30°

Снимка: Петел

Максималните температури ще са сред 25° и 30°. Над югозападната половина от страната ще има променлива облачност, намаляваща до най-вече слънчево време. Над североизточната и в планините ще се задържи по-често облачно и тук-там там ще има валежи от дъжд. Ще бъде прохладно, с сдържан, в Горнотракийската равнина и в Дунавската низина - мощен северозападен вятър, оповестява Българска национална телевизия.

По Черноморието облачността ще е по-често забележителна и на доста места ще има валежи от дъжд. Ще духа до сдържан, по Северното Черноморие - краткотрайно мощен вятър от северозапад.

Максималните температури ще са сред 26° и 28°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

В масивите от Западна България облачността ще е променлива и на обособени места ще има валежи. Предимно облачно, тук-там с превалявания, ще бъде в централните и източните региони на Стара планина и над Странджа-Сакар. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Максималните температури в курортите ще са от 13° на Алеко до 25° в Банско.

В петък вятърът ще отслабне. Ще доминира слънчево време, съвсем без превалявания. Температурите едва ще се покачат. Затоплянето ще продължи и през почивните дни.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР